Kære besøgende på gi40hermes.dk

Vi har fusioneret med Svømmeklubben København og skiftet navn til Hovedstadens Svømmeklub.
Vores nye side finder du på www.hsk.dk
(du bliver stillet videre om få sekunder).

Gode svømmehilsner

Som forældre er det vigtigt, at I støtter jeres barn. Detvil sige, at dagligdagen skal tilrettelægges efter, at der er en konkurrencesvømmeri familien - og hvad deraf følger med kørsel til og fra træning, en sund og nærendekost, ordentlige sengetider osv.

For at hjælpe de nye svømmere og forældre på vej holder GI40Hermeshver år forældremøder og tema aftener, hvor man kan få svar på alle spørgsmåleller få gode ideer til, hvordan man hjælper svømmerne bedst muligt.

Men samtidig så vil forældrene også opleve, at svømmerneselv vil blive bedre til at disponere over deres egen tid, og svømningen ikkenødvendigvis behøver at går ud over lektierne.

Derudover så skal man også være klar over, i takt med atsvømmeren bliver bedre og bedre og deltager i flere og flere stævner, så bliverder i høj grad brug for forældrenes hjælp.. Både til at få konkurrenceafdelingentil at fungere, men også hjælp til det enkelte hold, hvor det er forældrene selv,der må stille med det nødvendige antal officials, for at holdet kan deltage i stævner.

Det skal være sjovt at gå til svømning, og det gælder både somsvømmer og forælder. Og derfor forventes det, at både svømmere og forældre ermed til at bidrage til både sporten og til det sociale.

 

 

GI40Hermes - Damsøbadet - Sønderjyllands Allé 6 - 2000 Frederiksberg - Telefon 38710940 - E-mail info@gi40hermes.dk