11-04-2012
Normineret til prisen Årets idrætsforening 2012
Danmarks Idræts-Forbund har meddelt Dansk Svømmeunion, at GI40 Hermes er blevet nomineret til prisen som ”Årets idrætsforening 2012”.
I udpegningen af GI40 Hermes som nomineret, er der primært lagt vægt på følgende forhold:
 Klubben har en mangfoldighed af fleksible tilbud til de voksne motionister og teenagere
 Klubben benytter deres frivillige meget aktivt ved at engagere sig frivilligt i Dansk Svømmeunions åbent vand arrangementer.
 Klubben arbejder for at styrke idrættens samfundsmæssige ansvar med fokus på livredning som en vigtig del af børn og unges kunnen.
Mangfoldigheden i klubbens tilbud vidner om et mod til at optage nye idrætstendenser og nye måder at organisere idrætten på.

Klubben er med sit professionelle virke med at at inspirere andre foreninger.

Der er i alt instillet 12 meget velkvalificerede foreninger og den endelige vinder afsløres i forbindelse med DIF´s årsmøde, der afholdes lørdag den 5. maj 2012 fra kl. 9.00 til kl. ca. 13.00.

Vi venter spændt på den endelige afgørelse.