09-04-2012
GI40Hermes deltager i DM i Livredning 21. april

GI40Hermes deltager i DM i livredning i Bellahøj i kommende weekend. se invitationen fra Dansk Svømmeunion her:

Den 31-01-2012 af Caroline Kleemann

Indbydelse til DM i indendørs konkurrence-livredning 2012.

Lørdag den 21. april danner Bellahøj Svømmestadion rammerne for DM i indendørs konkurrencelivredning. Livredningssektionen i Dansk Svømmeunion indbyder alle interesserede  til at deltage i mesterskabet.

Er du til sjove, spændende og udforudsigelige aktiviteter i vand, der appellerer til den alsidige atlet med flair for teknik og overblik, er konkurrence-livredning lige noget for dig.

Det er ikke et must, at være nuværende eller tidligere top-svømmer, eller have flere timer i bassinet bag dig for at stille op til DM i indendørs livredning. Konkurrencelivredning er for alle, som har lyst til at prøve kræfter med andet end almindelig banesvømning, dette uanset alder og tidligere erfaring med at stille op i svømmekonkurrencer.

I september 2011 var Danmark for første gang nogensinde vært ved Europamesterskaberne i konkurrencelivredning for juniorer.

Mærk stemningen fra mesterskaberne her!

I indendørs konkurrencelivredning konkurreres i disciplinerne:

200 forhindringssvømning                                   Foto: Jesper Westley
4*50 m forhindringsvømning
100 m redning af dukke med finner og redningstorpedo
100 m redning af dukke med finner
100 m redningsmedley
50 m bjærgning af dukke
4*25 m bjærgning af dukke
4*50 redningsmedley
Linekast
Nordisk Livredningsholdkap
For en uddybning af disciplinerne læs her