02-04-2011
Danske Synkromestre 2011: GI40Hermes

GI40Hermes klarede sig over al forventning til DM 2011.

I aldersgruppen 12 år og yngre vandt kun 9-årige Emma guldmedalje og Freia vandt bronze. I aldersgruppen 13-15 år har vi lavet et helt nyt hold, og trods meget kort tid til at øve det, vandt Viktoria, Emma, Lærke og Caroline alligevel guldmedalje i den kategori.

Blandt juniorerne har vi nogle piger, der viser meget entusiasme omkring sporten, og det ser lovende ud for dem også som seniorer. Her svømmede Asta og Nadia sig til sølvmedlaje i duet trods de var oppe mod mange juniorlandshold svømmere.

I seniorrækken vandt den kreative Henrieta guld i sin fri solo og sølv i teknisk solo. I duet blev det til rent guld både i det fri og tekniske program, hvor hhv. Leah og Henrieta og Leah og Ann-Marie med komfortabelt forspring blev nr. 1.

Til DM bliver der lavet en samlet opgørelse over, hvilken klub, der har vundet flest point i alle kategorier samlet. Her blev det til stor glæde GI40Hermes der løb med pokalen der symboliserer "Danske Synkromestre 2011".