19-03-2012
Resultater fra weekendens Danske årgangs- og juniormesterskaber i Synkro

Melissa Stavenhagen kan nu kalde sig dansk juniormester i solo efter en rigtig flot præstation i både figurer og musikprogrammet. I junior duet blev det til en flot 2. plads til Nadia Boujida og Asta Bau efter de forsvarende danske junior mestre fra Hobro.

I årgang 13-15 år blev Viktoria Sufi-Mahmudi  i solo nr. 3 efter tæt kamp. I duet/trio blev Lærke Christensen, Emma Stavenhagen og Viktoria Sufi-Mahmudi nr. 2.

For pigerne i 12 år og yngre lavet Emma Stavenhagen en rigtig flot solo og fik en velfortjent 1. plads.

Stort tillykke til alle pigerne for deres flotte præstation i weekenden.