Svømmehallerne i GI40Hermes

GI40Hermes svømning underviser i følgende haller:

• Damsøbadet
  • Hillerødgade Svømmehal
  • Hyltebjerg Skolesvømmehal
  • Vigerslev Allé Skolesvømmehal
  • Frederiksberg Svømmehal
  • Vesterbro Svømmehal
  • Institut for Idræt
  • Kirsebærhaven Skolesvømmehal

Damsøbadet (KORT)
Sønderjyllands Allé 4
2000 Frederiksberg
Tlf.: 38 77 60 30

Damsøbadet ligger i forbindelse med Frederiksberg Idrætspark og har indgang ved siden af stadion. Damsøbadet er en klubsvømmehal, og der er således ikke åbent for offentligheden.
Damsøbadet har et 25 meter bassin hvor laveste dybde er 90 cm.
HUSK 20 kr. til skabet

Hillerødgade Svømmehal (KORT)
Sandbjerggade 35
2200 København N
Tlf.:35 85 19 55

Hillerødgade Svømmehal ligger på hjørnet af Hillerødgade og Sandbjerggade. Hillerødgade Bad er en offentlig svømmehal, men der er aldrig offentlige badegæster, når vi har undervisning i hallen.

Hillerødgade svømmehal har et 25 meter bassin hvor laveste dybde er 90 cm.

HUSK: at du skal vise medlemskort når du skal ind - træneren udleverer det til dig.

Hyltebjerg Skolesvømmehal (KORT)
Hanstholmvej 10
2720 Vanløse
Tlf.: 38 71 42 62

Hyltebjerg Skole ligger på en sidevej til Ålekistevej ( Hanstholmsvej er en forlængelse af Jydeholmen ). Svømmehallen ligger i kælderen, og indgangen ligger i højre hjørne, når man kommer ind af porten.

Hyltebjerg svømmehal har et 15 meter bassin hvor laveste dybde er 90 cm.

Kirsebærhaven Skolesvømmehal
Kirsebærhaven 25
2500 Valby

Kirsbærhaven er et 15 meter bassin hvor laveste dybde er 90 cm.

HUSK: Skolen har elektronisk adgangskontrol - koden er 0804

Vigerslev Allé Skolesvømmehal (KORT)
Vigerslev Allé 108
2500 Valby
Tlf.: 36 17 03 30 ( kontor )

Vigerslev Allé Skole ligger på højre hånd, når man kommer fra Toftegårds Plads og kører ud mod Hvidovre ( ca. 200 m. ude ). Indgangen til svømmehallen ligger i venstre hjørne af skolen, når man kommer ind af porten.

Vigerslev Allé har et 15 meter bassin hvor laveste dybde er 70 cm.

HUSK: Skolen har elektronisk adgangskontrol - koden er 0804

Frederiksberg Svømmehal (KORT)
Helgesvej 29
2000 Frederiksberg
Tlf.: 38 14 04 04

Frederiksberg Svømmehal ligger mellem Nylandsvej og Godthåbsvej. Omklædning foregår i skoleomklædningen henholdsvis drenge og pige omklædningen. Undervisningen på voksen begynder og voksen vandskræk foregår i den lille hal, som godt kan være lidt svær at finde (den ligger i kælderen under pigeomklædningen).

HUSK: at du skal have adgangskort for at komme ind - dette udleveres af træneren.

Vesterbro Svømmehal (KORT)
Angelgade 4
1765 København V

Vesterbro svømmehal er en del af et større boligkompleks. Er synlig fra gaden med store vinduer ind til hallen. Station Enghave er tæt på hallen

HUSK: Der udleveres adgangskort af træneren.

HUSK: at du skal have en hængelås med til omklædningsrummet. Kortet skal medbringes og forevises i billetsalget alle træningsdage, ellers vil man være tvunget til at købe en entrebillet for at komme ind i hallen. Klubben refunderer ikke sådanne ekstraudgifter.

Institut for idræt
Nørre Allé 51
2200 København N
Tlf.: 35 32 08 32

HUSK: at der er begrænset adgang til omklædningen, så hjælpe de næste der kommer med at komme ind. Træneren har et begrænset antal kort til rådighed - hvert hold får et kort og så hjælpes man ad.