Kære besøgende på gi40hermes.dk

Vi har fusioneret med Svømmeklubben København og skiftet navn til Hovedstadens Svømmeklub.
Vores nye side finder du på www.hsk.dk
(du bliver stillet videre om få sekunder).

Gode svømmehilsner

Workshops i påskeferien

I påskeferien tilbyder vi nu tre workshopdage for børn og unge fra ca. 9-13år. Temaerne er hhv. livredning, synkro og vandpolo. De tre workshops kommer til at forløbe efter følgende program:

Kl. 10.00 Velkomst i svømmehallen

Kl. 10.15-11.30 Vandaktiviteter

Kl. 11.45-13.45 Frokost pause og øvelser på land

Kl. 14.00-15.00 Vandaktiviteter

Kl. 15.00 Tak for i dag! 

StedDamsøbadet, Sønderjyllands Allé 6, 2000 Frederiksberg

Huskeliste:

Badetøj og håndklæde (evt. to sæt da vi skal i vandet to gange)

Svømmebriller

Indendørs træningstøj

Madpakke og drikkedunk

Evt. 20kr til et skab (gives tilbage efter brug) 

Workshop i liveredning

Mandag d. 2. april 2012  

Livredning er en vandaktivitet som både gør dig til en bedre og mere sikker svømmer, men som også forberederdig på at handle hvis uheldet skulle være ude. Alle kan hjælpe i en nødsituation, både børn og voksne, men det er nemmere, hvis man er forberedt på, hvad man skal gøre. Workshoppen afholdes af vores dygtige instruktører som selv dyrker konkurrencelivredning og er uddannet kystlivreddere og dommere i livredning.

Krav for deltagelse: Børn og unge fra ca. 9-13 år. For at deltageskal du være tryg ved vand, kunne lide at dykke og kunne svømme min. 50m crawl uden pause. 

Workshop i synkro

Tirsdag d. 3. april 2012

Synkrosvømning er en vandaktivitetsom måske bedst kan beskrives som dans i vand. Det stiller store krav til vejrtrækning, koordination, kropsbevidstheden og musisk forståelse. Synkro foregår til musik undervandet og kan give selv den meget rutinerede svømmer mange nye og sjove udfordringer i vandet. Workshoppen afholdes af egne dygtige instruktører.

Krav for deltagelse: Børn og unge fra ca. 9-13 år. For at deltageskal du være tryg ved vand og kunne lide at dykke. Desuden skal du kunne svømme min. 50m bryst, crawl og rygcrawl.

Workshop i vandpolo

Onsdag d. 4. april 2012 

Vandpolo er et boldspil, som bedst kan beskrives som håndbold i vand. Spillet stiller store krav til bevægelse og retningsskift i vandet, håndtering af bolden samt overblik over banen og de andre spillere. Workshoppen af holdes af klubbens egne dygtige trænere, som til dagligt træner vores junior vandpolohold.

Krav for deltagelse: Børn og unge fra ca. 9-13 år. For at deltageskal du være tryg ved vand og kunne lide at være både over og under vandet ogkunne svømme min. 50m crawl uden pause.

 

Prisen pr. workshop er 100kr og alle kan deltage uanset om man er medlem af klubben eller ej. Tilmeldingen foregår via online på følgende link www.gi40hermes.klub-modul.dk under "event". Du skal have oprettet en profil på vores hjemmeside før du kan tilmelde dig og betalingen sker online samtidig med tilmeldingen.

Vi glæder os til at se jer i svømmehallen!

 

 

GI40Hermes - Damsøbadet - Sønderjyllands Allé 6 - 2000 Frederiksberg - Telefon 38710940 - E-mail info@gi40hermes.dk