Kære besøgende på gi40hermes.dk

Vi har fusioneret med Svømmeklubben København og skiftet navn til Hovedstadens Svømmeklub.
Vores nye side finder du på www.hsk.dk
(du bliver stillet videre om få sekunder).

Gode svømmehilsner

I vores synkro-afdeling sker der mange spændende ting i løbet af året.

Vi har en træningslejr hvert år med en internationalt anerkendt træner, som virkelig kan sætte skub i ens evner som svømmer. Se "træningslejr" under "kalender".

Vi deltager i mange forskellige stævner hvert år (se "kalender") og vinder mange medaljer. Flere af vores svømmere er danmarksmestre inden for forskellige dicipliner i synkronsvømning.

Vores synkro afdeling står også for 1-2 stævner hvert år i København.

Stævnerne forgår rundt omkring i hele landet, og der er en egenbetaling på de fleste stævner, som dækker transport, kost og logi under opholdet (typisk en weekend).

For at disse stævner kan forløbe glat og let, er vi meget afhængige af hjælp fra forælde/søskende til synkronsvømmerne. Det gælder både transport til/fra stævnet og hjælp til selve stævnet med fx at sætte pigernes hår, lægge makeup, til beregning/registrering af point, styre musik, hjælp til at sætte borde og stole op eller blot en rart tilskud som fx kage til pigerne.

Vi ser det som et krav, at vi hvert år får hjælp fra en forældre el. søskende til hver deltager til et stævne mindst 2 gange om året. Ellers kan det ikke lade sig gøre for os som klub at deltage i eller arrangere stævner.

GI40Hermes - Damsøbadet - Sønderjyllands Allé 6 - 2000 Frederiksberg - Telefon 38710940 - E-mail info@gi40hermes.dk